Köszöntjük weboldalunkon!

Loading...
Kosár: (0)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Játékszabályzat

Az LSK Hungária Kft. játékot hirdet az LSK Hungária Kft.  Facebook oldalán az oldal felhasználói számára Vetítővászon csereakció címmel.

A játék időtartama: 2018 szeptember 10-től 2018 szeptember 16-ig.

Sorsolás: 2018 szeptember 17

Eredményhirdetés: 2018 szeptember 17

A játék menete:

A résztvevő Játékosok közül sorsolás útján választunk ki egy nyertest.

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik csatlakoztak a (Szervező FB oldalának neve) Facebook oldalhoz.

Nyeremények:

A Facebook privát üzenetben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) az LSK Hungária Kft.semmiféle felelősséget nem vállal.

A nyeremény pontos meghatározása:

LENOVO TAB4 10 (TB-X304F), 10.1" HD IPS, QUALCOMM APQ8017 QUAD-CORE, 2GB, 16GB EMMC, ANDROID 7.1, FEKETE

Személyes adatok kezelése:

A játékban való részvételhez a szervező nem kér be személyes adatokat, a játék során kizárólag a publikus, Facebook felhasználók által megadott neveket használja.

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy az LSK Hungária Kft. a nyertese személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek az LSK Hungária Kft. ezen információkat nem adja tovább. Az LSK Hungária Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

 

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a az LSK Hungária Kft. munkatársai és a Facebook oldalt kezelő Vojtehovszki Beáta e.v. és alkalmazottai.

A nyeremény készpénzre nem válthatók.

Az LSK Hungária Kft. fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.

 

A VETÍTŐVÁSZON CSEREAKCIÓ további részletei

 A csereakció feltételei

Az LSK Hungária Kft. használt vetítővászon beszámítással járó akciót hirdet az LSK Hungária Kft.  Facebook oldalán az oldal felhasználói számára Vetítővászon csereakció címmel.

A játék időtartama: 2018 szeptember 10-től 2018 szeptember 16-ig.

Sorsolás: 2018 szeptember 17

Eredményhirdetés: 2018 szeptember 17

A vetítővászon beszámításának feltételei:

Az LSK Hungária Kft. a csereakcióban részt vevő ügyfelek részére az átadott használt vetítővásznakért cserébe jóváírja a következő összegeket, ha az akció ideje alatt új, Funscreen MOTOROS vetítővásznat rendelnek, vagy vásárolnak az LSK Hungária telephelyén:

- 2 méteres vetítővászon szélesség  alatt 6.500.- Ft

- 2 méteres vetítővászon szélesség felett 12.500.- Ft

A cserélni kívánt vetítővásznat elegendő email-ben egy fényképen bemutatni, vagy személyesen szükséges beszállítani az LSK Hungária Kft. telephelyére. (1118 Budapest Bereszász út 55/B)