Köszöntjük weboldalunkon!

Loading...
Kosár: (0)

Az Ön bevásárlókosara üres.

NuForce HEM2 vezetékes fülhallgató

netto: 55 039  Ft Bruttó ár: 69 900  Ft

Cikkszám: HEM2

Szállítás 2 héten belül

Gyors áttekintés

A NuForce HEM2 fülhallgatója lehetővé teszi, hogy minden zeneszámot a lehető legnagyobb részletességgel hallgathasson meg. A csodálatos külső és a HiRes minőség ötvözete garancia a hosszú távú, maradandó zenei élményre.
Kétféle cserélhető kábelek közül kiválasztható, hogy a használatot megkönnyítő, távirányítóval ellátott vagy a high-end minőségű csatlakoztatást részesíti előnyben. Ezek a fülhallgatók különleges akusztikai kialakításúak, kiváló minőségű, nagy teherbírású de ultrakönnyű alkatrészekből készülnek.
Adatlap PDF formátumban

Részletek

A NuForce HEM2 fülhallgatója lehetővé teszi, hogy minden zeneszámot a lehető legnagyobb részletességgel hallgathasson meg. A csodálatos külső és a HiRes minőség ötvözete garancia a hosszú távú, maradandó zenei élményre. Kétféle cserélhető kábelek közül kiválasztható, hogy a használatot megkönnyítő, távirányítóval ellátott vagy a high-end minőségű csatlakoztatást részesíti előnyben. Ezek a fülhallgatók különleges akusztikai kialakításúak, kiváló minőségű, nagy teherbírású de ultrakönnyű alkatrészekből készülnek.

Írja le saját véleményét

Vélemény írásához bejelentkezés szükséges. Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Specifikáció

Adatlap http://www.lsk.hu/products/nuforce/data/nuforce2016.pdf
Érzékenység 110dB +/-3dB (1KHz)
Frekvencia átvitel 20Hz-40kHz
Impedancia 26 Ohm
Csatlakozás 3,5mm Jack
Szín Piros
Garancia 1 év
Súly (kg) 0.0300