Köszöntjük weboldalunkon!

Loading...
Kosár: (0)

Az Ön bevásárlókosara üres.

Céginformáció

Céginformáció


Az LSK Hungária Elektronikai Fejlesztő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (rövid neve: LSK Hungária Kft.) 1994-ben alakult magyar tulajdonú korlátolt felelősségű társaság.

Cégünk fő tevékenysége a multimédiás, vetítéstechnikai, interaktív oktatástechnikai ill. interaktív-kollaborációs igényekre való megoldások tervezése, kivitelezése. Elektronikus prezentációs eszközök, interaktív iskolai és üzleti rendszerek, számítógépes és házimozi vetítők, belépő szintű és professzionális vetítővásznak forgalmazása, bérbeadása, fentiek körébe tartozó tervezés és tanácsadás tölti ki cégünk mindennapjait.

- 2002-ben kezdtük az izraeli Kramer Electronics professzionális prezentációtechnikai ill. broadcast termékeinek forgalmazását. Kínálatunkban ezernyi elektronikus eszköz közül választhatják ki ügyfeleink a leginkább megfelelő megoldást.

- A kanadai SMART Technologies ULC. a világ vezető vállalata az interaktív táblák és kiegészítőik (pl. interaktív feleltető- és szavazórendszerek, interaktív képernyők, iskolai táblaszoftverek, vállalati együttműködés-támogató és kommunikációs szoftverek) fejlesztésében és gyártásában.  Cégünk 2003 óta látja el a gyártó kizárólagos képviseletét Magyarországon. Az elmúlt 10 évben több mint 15.000 interaktív táblát értékesítettünk Magyarországon.

- Régi patinás név a vetítéstechnikában a német Reflecta. Az LSK Hungária Kft. 2004 óta látja el képviseletüket, kínálatunkban kedvező árú vetítővásznak, állványok, diavetítők, diaszkennerek és számtalan egyéb elektronikus kiegészítő termék széles választéka található meg.

- 2004. év végén elindítottuk a japán EPSON oktatási-, üzleti prezentációs- és házimozi vetítőinek forgalmazását is.

- 2005-ben az LSK Hungária Kft. az OPTOMA számítógépes- és házimozi kivetítők magyarországi disztribútora és szakszervize lett. A gyártó kínálatában belépő szintű és professzionális számítógépes, HDTV minőségű és 3D házimozi, valamint speciálisan iskolai felhasználásra tervezett rövid/ultra rövid vetítési távolságú projektorok, prezentációs kiegészítők (grafikus jelátviteli eszközök, dokumentum kamerák…) és vetítővásznak is szerepelnek.

- 2010-ben kezdtük meg saját márkanév alatt a funscreen termékek forgalmazását Magyarországon. Kínálatunkban belépő szintű és professzionális üzleti, iskolai és házimozi felhasználásra alkalmas vetítővásznak projektor függesztő konzolok, prezentációs kiegészítő bútorok és állványok szerepelnek.

- 2011-ben kezdtük meg a másik japán elektronikai óriás, a SONY projektorainak és képernyőinek forgalmazását. Sikereinket főleg iskola és házi mozi termékek értékesítésében értük el.

- 2012-ben elindítottuk az olcsotablet.hu webáruházunkat, melyben belépő kategóriájú tabletek és kiegészítők széles választékát kínáljuk.

A fenti eszközök és készülékek forgalmazása mellett ezek garanciális és garancián túli szervizelését ill. alkatrészellátását is ellátjuk. Javítási tevékenységünket a gyártó cégek által előírt módon, a gyártók szervizében kiképzett és vizsgázott, műszaki végzettségű kollégáink látják el.